Destinasjon Røros strekker seg fra Nord-Østerdalen i Hedmark til sør i Sør-Trøndelag og grenser også til Sverige og omfatter hele UNESCOs verdensarv Røros og Circumferensen.

Bergstaden Røros er en av Europas eldste trehusbyer, og en av de få gruvebyene i verden som er oppført på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Bykjernen har en sjelden stor og godt bevart trehusbebyggelse, og det ekte og autentiske forsterkes ved at nåtidens moderne mennesker bor og arbeider i de gamle husene.

Destinasjon Røros - www.roros.no
Destinasjon Røros - www.roros.no
Kunde

Destinasjon Røros

Prosjekt

Ny hjemmeside

Kategori

Web

Hjemmesiden inneholder informasjon om aktuelle nyheter, aktiviteter og mer i Destinasjon Røros. Her finner man en oversikt på overnatting, mat og drikke, attraksjoner og mer i kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset og Alvdal. Systemet slår sammen flere teknologier for å få til dette, via et grensesnitt som viser informasjon fra både tellUs og publiseringsløsningen.

Muligheter for å booke rom i hotell, gjestgiveri, camping og pensjonat eksisterer også, gjennom det integrerte bookingsystemet fra Citybreak. Frontal Media

Bergstaden sett fra Småsetran. Foto: Tom Gustavsen
Mellom hesjene. Foto: Tom Gustavsen
Destinasjon Røros. Foto: Tom Gustavsen