Vi lager hjemmesider

Ditt publikum og potensielle kunder orienterer seg oftest online. For å overbevise om at du leverer det de etterspør, er det viktig at du fremstår som en løsningsorientert og profesjonell aktør. Her har du en enestående arena for å styrke ditt omdømme og identitet.

Gode nettsider handler om god design, informasjonsstruktur og funksjonalitet. Tilgjengelighet er viktig. Du må være lett å finne på nett og befinne deg der kunden er. Responsiv design gjør at du blir tilgjengelig fra både mobiltelefon, nettbrett og PC.
Vi er opptatt av optimalisering og grundig testing for at din hjemmeside skal fungere best mulig over alt. Og vi er opptatt av at hjemmesiden skal være enkel for deg å bruke og oppdatere.

Om du ønsker å nå ditt publikum der de er, leverer vi de gode løsningene!
Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale.

Euforia Spa - www.euforiaspa.no

Vi kan bygge på mange års erfaring med avanserte publiseringsløsninger som er populær blant små og store bedrifter.

OBOS Basale - www.basale.no

Vi hjelper deg med din digitale markedsføring. Vi har erfaring med utvikling av kampanjer på sosiale plattformer, utsending av nyhetsbrev, samarbeid med bloggere og annonsering i ulike digitale kanaler.

Røros Hotell - www.roroshotell.no

Vet du ikke hvilken teknologi du skal velge? Hvor viktig er egentlig HTML5 eller SEO? Hva er responsivt webdesign?

Utvikling og drifting

Programvare slik som publiseringsløsninger og hjemmesider er kontinuerlig utsatt for angrep. Vi tilbyr våre kunder en driftsavtale for sikring av hjemmesiden. Dette inkluderer månedlige oppdateringer av publiseringsløsningen og tilhørende utvidelser, samt jevnlig backup av hjemmesideområdet og integrering i en egen cloudproxy.

Når vi er totalleverandør for utvikling, drift og sikkerhet for løsningen, blir din vei til å komme deg på web både strømlinjeformet og effektiv.

Hjemmesider med katalog/e-handel

Rørosrein: www.rorosrein.no
Rørosmat: www.rorosmat.no

Bloggsider

Rørosmartnan: www.rorosmartnan.no
Os ID: www.osidbloggen.no

Hjemmesider med påmeldingssystem

OBOS Basale: www.basale.no
Rørosregionen Næringshage: www.roroshagen.no

Bedriftssider

Aajege: www.aajege.no
Kulturminnefondet: www.kulturminnefondet.no
Destinasjon Røros: www.roros.no